Regeringen versnellen de بحران برای برنامه نویسی برنامه ریزی COVID-19 با Remix Explore ملاقات کرد

De Ground true verage dagelijks. Remix Explore helpt steden en transportautoriteiten om sneller beslissingen te nemen

سانفرانسیسکو، 22 mei 2020 / PRNewswire / – Vandaag heeft Remix، het samenwerkingsplatform voor besluitvormers binnen de transportsector، de openbare lancering van Explore aangekondigd، de eerste oplossing special ontworpen voor het ontdekken van transportgegevens en het snel delen vane

COVID-19 heich zich supersnel over de didld verspreid، waardoor regeringen gedwongen worden om onmiddellijk te reageren op verminderde omzet، shfrytitantentekorten، sanitaire vereisten، en nieuwe behoeften zoals toegang tot locaties voor maaltijderde веراستر تفسیر plaatselijke bevolkingsgroepen uit te voeren.

Met Explore kunnen steden en transportautoriteiten nu data-transport transport-data Combine om snel multimodale inzichten te ontdekken en binnen enkele minuten، relevante، Local statistieken te communiceren. Beslissers kunnen in Explore verbanden leggen tussen eerdere verzuilde informatie، om zo dynamische opties te creëren voor het transportnetwerk، wat 10 goede zal komen anan operator، eerstelijnswerkers en de gemeenschappen.

“Sinds het fill van COVID-19 hebben onze klanten Remix gebruikt om honderden kaarten، plansen en projecten te maken، getiteld ‘COVID-noodreductie” از “Noodplanning” از مسیرهای Essentiële ، “aldus تیفانی چو، مدیر عامل شرکت و medeoprichter van Remix. “Met Explore zijn ze nu in staat om locatiegegevens met betrekking tot ziekenhuizen، verpleeghuizen، apotheken en hulpdiensten – alsmede demografische en transportgegevens ملاقات با aanpasbare begrenzingen – over noodplannenenenenenenenenenenen beenenenenenen beenen beenenen beenenen deenen beenenenen beenenenen beenenenenen nez “”

کاوش levert cruciale nieuwe داده های متقابل آنالایزها را ببندید درب ریمیکس-کلانتن zoals Evansville کلانشهر سازمان برنامه ریزی (EMPO ، ایندیانا) en Västtrafik (Zweden) gebruikt worden in aanvulling op het geavanceerde plans-، ontwerp- en mobiliteitsbeheer waarover zij نی در ریمیکس beschikken.

“legme ، اکتشافات سمت چپ een snelle blik op relevante gegevens ،” legde مت شریفر، برنامه ریز حمل و نقل bij EMPO uit. “Het is gemakkelijk om Explore di gebruiken om de benodigde informatie te verkrijgen. En dat bespaart tijd.”

zei Jasse Tykkyläinen ، Data Analist bij Västtrafik. “با این وجود تیم های آنزیم را در سازمان های دزدگیر در استات و ذلف snel transportgegevens en inzichten te verkrijgen ملاقات behulp van een gebruiksvriendelijke.”

بیش از ریمیکس
با استفاده از نرم افزار een enkelvoudig ، plenform een ​​compleet beeld van de transportsituatie حرکت کرد. ما waarmee hilberten steden de beste transportresultaten voor hun gemeenschappen kunnen ontwikkelen. Het bedrijf در سال 2014 کد ایالات متحده برای آمریکا است ، و دارای یک ورودی در ورودی Sequoia Capital ، همکاران تأثیر انرژی ، و Y Combinator است. Ga naar remix.com voor meer informatie over de manier waarop 325+ plaatselijke overheden over de hele wereld Remix gebruiken om hun doelen te realiseren. از volg ons op Twitterremix.

مخاطب: [email protected]

لوگو – https://mma.prnewswire.com/media/1170450/Remix_Logo.jpg

لینک های مربوطه

http://www.remix.com

SOURCE Remix