OTC Markets Group ønsker AAC Clyde Space AB velkommen تا OTCQX

نیویورک من ایالات متحده ، 25 اوت 2020 / PRNewswire / – OTC Markets Group Inc. (OTCQX: OTCM) ، از طرفی با استفاده از خدمات مالی 10،000 آمریکایی و گلوبال verdibapirer ، kunngjorde i dag در AAC Clyde Space AB (NASDAQ اولین بازار رشد برتر شمال: AAC؛ OTCQX: ACCMF) har kvalifisert seg for handel på OTC QX® Best Market. AAC Clyde Space AB spesialiserer seg på avanserte nanosatellittfartøyer، oppdragstjenester og pålitelige undersystemer.

Handel med AAC Clyde Space AB اسکیمر تحت نماد «ACCMF» در OTCQX. På www.otcmarkets.com ریزه در امور مالی amerikanske investorer gjeldende finansinformasjon og noteringer i sanntidsnivå 2 برای AAC Clyde Space AB.

هندل در OTCQX-market gir selskaper tidsbesparende og kostnadseffektiv tilgang til de amerikanske kapitalmarkedene. برای selskaper notert på en kvalifisert internasjonal børs gjør strømlinjeformede markedsstandarder det mulig å benytte hjemmemarkedsrapportering ved tilgjengeliggjøring av informasjon i ایالات متحده آمریکا. برای å kvalifisere seg تا OTCQX må selskaper oppnå høye onomkonomiske standarder، følge god praksis for selskapsledelse og overholde gjeldende verdipapirlov.

“Vi er fornøyd med ønske AAC Clyde Space AB velkommen til OTCQX Best Market som det første krysshandlende NASDAQ First Market Premier Premier Market-børsnoterte selskapet”، sa konserndirektør برای خدمات شرکت Jason Paltrowitz i OTC Markets Group. «OTCQX-market støtter internasjonale selskaper som ønsker øke synligheten og åpenheten sin i det amerikanske offentlige market. Handel på NASDAQ First Premier Premier-vekstmarkedet i استکهلم، samt PTC OTCQX-market i ایالات متحده آمریکا، muliggjør økt سرمایه گذار جهانی برای حمایت از AAC Clyde Space AB.

“inn tre inn i OTCQX® بهترین بازار gjø det det enklere برای سرمایه گذار amerikanske del ta del i vår visjon om å lede NewSpace-revolusjonen – dette er vi veldig fornøyd med. AAC Clyde Space AB opererer i et raskt voksende høyteknologimed som forventes å vokse eksponentielt de kommende årene. Vi ser mange muligheter i det amerikanske market ‘Space as a Service’-tilbudene vi tilbyr، og de svært pålitelige og avanserte løsningene våre. Å ha en sterk amerikansk investorbase hjelper oss å gripe fatt i slike muligheter »، sier administrerende direktør لوئیس گومز i AAC Clyde Space AB.

B. رایلی FBR fungerte som selskapets OTCQX حامی. B. Riley FBR er driftnavnet t B. B. Riley Securities، Inc. B Riley FBR er “خدمات کامل” -investeringsbank و datterselskap tilhørende B. Riley Financial Inc. De tilbyr من لس آنجلس med kontorer over hele ایالات متحده آمریکا.

Om AAC Clyde Space AB
AAC Clyde Space-gruppen tilbyr både tjenester og ferdigløsninger – alt fra design av oppdrag تا operasjoner i bane rundt jorden. Pålitelige ، egendefinerbare satellittplattformerå 1–50 کیلوگرم ، سامسونگ و کامپلت utvalg av undersystemer برای kubesatellitter و små ماهواره ، از این نظر من محصول و tjenesteutvalget. Enstående erfaring og end-end-end gjør det mulig for AAC Clyde Spas er nrag oppdragsmålene sine gjennom و enkelt og pålitelig kontaktpunkt.

شرکت OTC Markets Group Inc.
OTC Markets Group Inc. (OTCQX: OTCM) درایور OTCQX® بهترین بازار ، بازار سرمایه گذاری OTCQB® و Pink® Open Market برای 10،000 veripapirer globale amerikanske og globale. Gjennom OTC Link® ATS و OTC Link ECN sammenkobler از طریق اینترنت و mangfoldig nettverk و aksjemeglere som leverer likviditets- و utførelsestjenester. Vi gjør det enkelt برای سرمایه گذار å دسته gjennom meglere de selv velger، samt gi selskaper muligheten til å forbedre informasjonskvaliteten tilgjengelig برای سرمایه گذار.

Hvis du vil lære mer om hvordan vi skaper bedre informerte og mer effektive marker، kan du besøke www.otcmarkets.com.

OTC Link ATS و OTC Link ECN er SEC-regulerte ATS-er som drives av OTC Link LLC، medlem av FINRA / SIPC.

Abonner در RSS Feed-OTC Markets

Mediekontakt:
OTC Markets Group Inc. ، +1 (212) 896-4428 ، [email protected]

لوگو – https://mma.prnewswire.com/media/1063620/OTC_QX_Newly_Trading_Logo.jpg

لینک های مربوطه

http://www.otcmarkets.com

SOURCE OTC Markets Group Inc.