OTC Markets Group toivottaa AAC Clyde Space AB: n tervetulleeksi OTCQX: n

نیویورک، 25. elokuuta 2020 / PRNewswire / – OTC بازار گروه شرکت (OTCQX: OTCM)، rahoitusmarkkinoilla toimiva 10 000 yhdysvaltalaisen JA globaalin arvopaperin operaattori، ilmoitti tänään، اتا edistyneisiin nanosatelliitteihin، missiopalveluihin JA luotettaviin (نزدک نخست شمالی برتر بازار رشد alijärjestelmiin erikoistunut AAC کلاید فضایی AB: AAC، OTCQX: ACCMF ) در hyväksytty OTCQX® بهترین بازار -kaupankäyntiin.

AAC Clyde Space AB: n kaupankäynti tapahtuuOTCQX: ssä Symilla “ACCMF”. Yhdysvaltalaiset sijoittajat löytävät yhtiön nykyiset taloustiedot ja reaaliaikaiset tason 2 toimeksiannot osoitteesta www.otcmarkets.com.

OTCQX-kaupankäynti tarjoaa yhtiöille kustannustehokkaan pääsyn Yhdysvaltain pääomamarkkinoille. Jos yhtiö on listautunut soveltuvaan kansainväliseen pörssiin، se voi virtaviivaisten markkinastandardien avulla tuoda tietonsa julki Yhdysvalloissa kotimarkkinaraportoinnin kautta.OTCQX:hyn hyväksymiseksi yhtiön tulee noudattaa tiukkoja talousstandardeja، noudattaa yrityshallinnon parhaita käytäntöjä ja osoittaa noudattavansa sovellettavaa arvopaperilainsäädäntöä.

“Meillä on ilo ilmoittaa، että AAC Clyde Space AB on ensimmäinen Nasdaq First Development Premier Premier North -listattu yhtiö، jolla käydään myös OTCQX Best Market -kauppaa”، sanoo OTC Markets معاون اجرایی خدمات شرکت جیسون پالتروویتز. “OTCQX بازار tukee kansainvälisiä yhtiöitä، jotka pyrkivät vahvistamaan näkyvyyttään JA läpinäkyvyyttään Yhdysvaltain julkisilla markkinoilla. Tukholman نزدک نخست شمالی برتر رشد بازار -kaupankäynnin JA Yhdysvaltain OTCQX بازار -kaupankäynnin avulla AAC کلاید فضایی AB VOI kasvattaa näkyvyyttään sijoittajien keskuudessa tehokkaasti.

“Olemme innoissamme päästessämme mukaan OTCQX® بهترین Marketiin، koska نائین sijoittajat pääsevät helpommin mukaamme johtamaan جدید -vallankumousta فضا. AAC کلاید فضایی AB toimii nopeasti kasvavalla huipputeknologiamarkkinalla، jonka odotetaan kasvavan tulevina vuosina eksponentiaalisesti. Näemme Yhdysvaltain markkinoilla مونیا tilaisuuksia luotettaville JA edistyneille ratkaisuillemme سکا فضا به عنوان یک سرویس -palveluillemme. Vahva amerikkalainen sijoittajapohja auttaisi meitä tarttumaan noihin tilaisuuksiin “، sanoo AAC Clyde Space AB: n toimitusjohtaja لوئیس گومز.

Yhtiön OTCQX- sponsorina toimi B. رایلی FBR. B. Riley FBR -nimellä toimiva B. Riley Securities Inc. on Täyden palvelun investointipankki ja losangelesilaisen B. Riley Financial، Inc: n tytäryhtiö، ja sillä on toimipisteitä ympäri Yhdysvaltoja. Se tarjoaa yhtiörahoitus-، tutkimus-، myynti- ja kaupankäyntipalveluja.

Tietoa AAC Clyde Space AB: stä
AAC Clyde Space -ryhmä tarjoaa avaimet käteen -ratkaisuja missiosuunnittelusta kiertorataoperaatioihin، mukaan lukien luotettavat ja mukautettavat satelliittialustat yhdestä 50 kiloon، sekä täyden valikoiman alijärjestii Lyömättömän lentohistoriansa ja end-to-end-palvelunsa avulla AAC Clyde Space auttaa asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa yhden luotettavan yhteyspisteen kautta.

Tietoa OTC Markets Group Inc: stä
OTC Markets Group Inc. (OTCQX: OTCM) در OTCQX® بهترین بازار- OTCQB® بازار سرمایه گذاری- و Pink® Open Market- اپراتورهای 10 000 yhdysvaltalaiselle ja globaalille arvopaperille. OTC Link® ATS: n و OTC Link ECN: n välityksellä muodostamme monimuotoisen meklariverkoston، joka toimittaa likviditeetti- ja toteutuspalveluja. Mahdollistamme sijoittajille helpon kaupankäynnin heidän valitsemansa meklarin välityksellä ja voimaannutamme yhtiöitä parantamaan sijoittajille tarjottavien tietojen laatua.

Lisätietoa siitä، miten luomme paremmin informoituja ja tehokkaampia markkinoita، sao osoitteesta www.otcmarkets.com.

OTC Link ATS و OTC Link ECN ovat SEC: n selntelemiä vaihtoehtoisia kaupankäyntijärjestelmiä، operaattoriatidat در OTC Link LLC، FINRA / SIPC: n jäsen.

Tilaa OTC Marketsin RSS-syöte

Lisätietoja:
OTC Markets Group Inc. ، +1 (212) 896-4428 ، [email protected]

لوگو – https://mma.prnewswire.com/media/1063620/OTC_QX_Newly_Trading_Logo.jpg

لینک های مربوطه

http://www.otcmarkets.com

SOURCE OTC Markets Group Inc.