Gomedia lanserar den snabbaste maritima bredbandstjänsten از طریق ماهواره på den 60: nde båtshowen i Genua

کاتانیا ، ایتالیا ، 1 اکتبر ، 2020 / PRNewswire / – Gomedia Satcom lanserar sin nya bredbandstjänst از طریق ماهواره på den 60: nde båtshowen i. جنوا Nya Gomedia Ovzon هر sjöanslutningstjänst på 10 مگابیت در ثانیه توسط bygger در تلویزیون två lättviktiga ترمینال som är lätta att flytta och som ger togång till bredbandstjänster med betydligt högre hastighet ån andra tekniken

محصولات سازنده Gomedias ساعت.

Satellitkommunikation till sjöss är av avgörande betydelse برای سایر ناوبریها ombordtjänster och bör finnas tillgänglig på alla platser ، typer av väder och havsförhållanden. Tjänsten Gomedia Ovzon möjliggör därför användningsområden som videokonferenser av hög kvalitet ، fjärråtkomst till värmekameror eller andra instrument ombord ، predband و videoströmning Tjänsten tillhandahåller lättanvända funktioner ، tillförlitlig anslutning och täckning över hela världen.

Detta bekräftar att Gomedia är världsledande när det gäller utveckling and lansering av Revolutionerande ماهواره. Gomedias mäl är att se till att kunderna kan få tillgång till bredbandstjänster از طریق ماهواره var som helst och när de år på resande fot.

Besök oss i monter LW57 i området Sailing World.

برای اطلاعات اضافی ، معاملات:

پائولو پالا، [email protected]
لی جیا، [email protected]
+39 346 4934366

منبع Gomedia Satcom