لیخت لوان است. Eindhoven geeft hoop en verinding met het grootste lichtkunstwerk ooit.

در 12 نوامبر واناف ساعت 17.00 ورد واژه نامه ای با نام کنستورک در ژئوتوند وجود دارد. Dan hult Eindhoven zich stadsdeel voor stadsdeel in een enorme mantel van blauw licht met 1.000 vaste، zwevende سوار lichtpunten. Een bijna kosmisch beeld dat ons laat voelen dat licht staat voor leven en ons verbindt. overweldigend kunstwerk dat niet alleen in Eindhoven vanuit huis is zien، maar via een tijdelijke livestream over heel de wereld is te bekijken.

اتصال نقاط

“اتصال نقاط” همه چیز خشک شده است. Met de blauwe hemel boven Eindhoven zoekt de gerenommeerde Finse lichtkunstenaar Kari Kola verinding met de natuur en probeert hij bewustwruction te crereren. دی ندرلندس کونستینار Ivo Schoofs bengtging hier in met 1.000 volleyig recyclebare lichtballonnen die dansen op de wind. Deze rode dots symboliseren de verbinding die mensen nodig hebben.

GLOR met de Eindhovense kunstenaar Hugo Vrijdag een oproep aas basisschoolkinderen in de stad om een ​​persoonlijke GLOWdot te maken GLOR met de Eindhovense kunstenaar Hugo Vrijdag een oproep aas basisschoolkinderen in de stad om een ​​persoonlijke GLOWdot te maken. Een lichtkunstwerkje met een eigen verhaal، idee of droom dat aan het raam wordt beachedd la laat schijnen. اون دی oproep zoveel gehoor gegeven ، درب ورودی volwassenen ، dat GLOW با توجه به 20،000 نقطه verwacht است. Samen vormen zij hét ultieme verbindingsmoment van GLOW.

وان آیندهوون نا د د ولد

Jaarlijks trekken در نوامبر 750،000 مرد در Eindhoven voor het internationaal vermaarde lichtf جشنواره GLOW. Een wandelroute door stad voert bezoekers langs تماشای ، نوآوری در مجوزهای ساختاری. Cavid-19 duidelijk dat 15 را شروع کنیده editie niet op die manier gevierd zou worden. GLOW en de gemeente Eindhoven (die dit jaar het 100-jarig bestaan ​​viert)، sloegen de handen ineen. “Want juist in deze tijd waarin we elkaar niet kunnen opzoeken، niet samen op kantoor kunnen werken، sporten of uitgaan is het belangrijker dan ooit dat we ons met elkaar verbonden voelen”، aldus جان جوریتسما، بورگیمستر ون آیندهوون.

نتیجه این کار بسیار مهم است که در اختیار شما قرار می گیرد و از طرف دیگر فعالیت می کند. Vanaf het balkon، in de tuin of door het raam als inwoner in de regio. از طریق een korte livestream op computer، tablet of mobiel overal ter wereld. Dit jaar komt GLOW op bezoek en blijft iedereen thuis.

اطلاعات جریان مستقیم: 12 نوامبر ون 17.45 – 18.00 بعد از ظهر از طریق www.gloweindhoven.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE
اطلاعات مربوط به اطلاعات کم مصرف و تماس با ما:
سوزان مائاس
تلفن +31 6 54 69 82 62
[email protected]
www.gloweindhoven.nl

Studio040 zendt op 12 نوامبر 17.45 – 18.00 uur rechtstreeks uit vanaf 7 مکان در آیندهوون

Toegevoegd zijn:

  • Achtergrond informatie GLOW en kunstenaars Kari Kola ، Ivo Schoofs و هوگو ویجداگ
  • برگه ای حاوی اطلاعات مشخص درباره چیزی

عکس: https://mma.prnewswire.com/media/1333823/GLOW_Eindhoven.jpg

عکس: https://mma.prnewswire.com/media/1333824/GLOW_Connecting_the_Dots.jpg

لینک های مربوطه

http://www.gloweindhoven.nl/

SOURCE GLOW آیندهوون